Дітей у Львові безкоштовно навчають англійської мови

На Львівщині затримали квартирних крадіїв
5 травня у Червоноградський відділ поліції надійшло повідомлення від 42-річного місцевого мешканця про те, що з його квартири було викрадено гроші у сумі 1200 євро, три золотих ланцюжка та п’ять золотих каблучок.

Протягом всього літа аж до початку нового навчального року учні Львова мають можливість удосконалювати свою англійську мову, знайти нових друзів та провести незабутньо свої канікули у денному англомовному  таборі “Крок за кроком 2”.

Міжнародна молодіжна організація АЙСЕК  у Львові, плануючи цей проект, ставила собі за мету створити для дітей та молоді активне та відкрите середовище для розвитку англійської мови.

Спеціально для цього проекту  ми  запросили  18  волонтерів  іноземців  які вміють доступно та цікаво навчати дітей англійської мови. Наразі до Львова вже приїхало 14 волонтерів з  Молдови, Китаю, Єгипту, Тунісу, Туреччини, Польщі та Азербайджану.

Наші гості, волонтери, цікаво та доступно навчають дітей англійської мови, розповідають про історію, культуру, побут своїх країн, діляться своїм досвідом подорожей довкола світу завдяки АЙСЕКу. Окремою частиною життя табору є знайомство волонтерів  з культурою нашої країни, нашим містом, мовою, звичаями, побутом . Діти з задоволенням розповідають іноземцям про Україну , роблять презентації  про культуру та звичаї нашого народу англійською мовою ,а також навчають їх правильно вимовляти українські слова.

Нещодавно діти за допомогою волонтерів пробували себе в ролі акторів  усім відомої нам казки Колобок .  Перевтілення дітей у персонажів цієї казки  було моментальне  та дуже успішне. Вони були настільки переконливими, що волонтери вирішили зняти цілий короткометражний фільм “The Kolobok”. В кінці дня усі учасники табору мали змогу переглянути цей  фільм та оцінити свою роботу. Дітям дуже сподобалось пробувати себе у ролі акторів.

Організатори проекту "Крок за кроком 2” планують зробити цього літа  англійську мову доступною та зрозумілою  для кожної дитини у Львові.

Наші заняття тривають з 22 липня -31 серпня з понеділка по п’ятницю з 10-15 годину. Вартість одного заняття 15 грн. За більш детальною інформацією звертайтесь до координатора проекту  “Крок за кроком 2» Дячук  Мар’яни тел.0937756758.

AIESEC - це найбільша та найпотужніша міжнародна, неполітична, некомерційна організація, що розвиває молодь та сприяє вирішенню суспільних  проблем, проводить активну діяльність у цьому напрямку впродовж більш ніж 60 років з моменту заснування. Представлена в 113 країнах світу, організація об’єднує 86 тисяч студентів в 2400 університетах та керована молоддю, що цікавиться лідерством, менеджментом та питаннями світового розвитку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: