«Кожен, хто завітає на Левандівку на День Незалежності, знайде щось миле для душі, відпочинку, розваг та пізнання», - Магдиш

24 серпня на Левандівці відбудеться великий концерт та цілий ряд розважальних заходів для великих та малих, адже Левандівка таки має що показати. Водночас, можна буде поїздити та погуляти Левандівкою, взявши участь у пішій та велоекскурсіях.

«День Незалежності цього року буде не тільки на околицях історичного центру міста, до чого ми вже всі звикли, а ще і на районі Левандівка. Цього року ми спробували зробити експеримент – запланували заходи на Левандівці. Цей район дуже цікавий, культурно багатий та історичний. Тут буде кілька пілотних проектів. Перший проект – це соціальні екскурсії Левандівкою, які будуть ділитись на пішу екскурсію та велоекскурсію. Програма буде для людей різного віку, майстер-класи, циркові покази, виступи дитячих колективів, великий концерт, який закінчиться хедлайнерами з Білорусії, Польщі та Львова», - розповіла кореспондентові Дивись.інфо Ірина Магдиш, менеджер культурних проектів управління культури ЛМР.

Програма Дня незалежності на Левандівці

23 серпня

18.00 – 21.00 год - Велоекскурсія по району Левандівка. Місце збору біля ресторану «Тарон» на перехресті перед Левандівським мостом. Пункт завершення мандрівки - Народний дім на Білогорщі. Максимальна кількість учасників – до 20 осіб.

 

24 серпня

З 11.00 у парку працюватиме ярмарок народних ремесел країн-учасників.

З 13.00 відбуватимуться майстер-класи майстрів з України, Білорусії та Польщі:

  • Вітраж на склі
  • Декупаж – декорування дерев’яних виробів.
  • Паперова пластика
  • Кінусайга – виготовлення малюнків на пінопласті.
  • Витинанки
  • Сувеніри з тканини
  • Сережки з кульок

 

З 14.30 до 16.30 год - Піша мандрівка святковою Левандівкою. Тривалість – до 2-х годин. Місце збору – біля Поліклініки, вул. Суботівська (маршрутки №13, 17, 18, 20, 23. Зупинка «Поліклініка»). Пункт завершення мандрівки – Левандівське озеро. Максимальна кількість учасників – до 20 осіб.

Також гості свята зможуть долучити до двох флеш-мобів, які символізують солідарність та партнерство країн-учасників (майстер-клас гуцульського танцю для країн-учасників та спільне виконання Гімну Європи).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: