Посадовці Бродівської та Турківської РДА «списали» чверть мільйона держаних коштів на пасажирів-пільговиків

Зокрема, працівники управління праці та соціального захисту населення Бродівської РДА незаконно перерахували товариству, яке надає послуги з перевезення пасажирів понад 250 тис. грн. Посадовці вказаного управління упродовж 2011-2013 років завищували коефіцієнти співвідношення кількості пасажирів-пільговиків та пасажирів, що оплачують проїзд.
Даний факт прокурорами встановлено під час перевірки дотримання вимог законів щодо відшкодування витрат підприємствам автомобільного транспорту на перевезення пільгових категорій громадян.
З огляду на це, прокуратурою Бродівського району відомості про кримінальне правопорушення за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.364 КК України внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань Досудове розслідування триває.
Аналогічний факт у лютому цього року виявлено прокуратурою Турківського району.
Загалом, за наслідками таких перевірок упродовж поточного року органами прокуратури Львівської області зареєстровано 2 кримінальних провадження, внесено 9 подань (у тому числі 2 – в органи контролю), за наслідками розгляду яких сім посадовців контролюючих органів притягнуто до дисциплінарної відповідальності.
Решту документів прокурорського реагування на даний час ще перебуває на розгляді.
 Прес-служба прокуратури Львівської області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: