Представники молодіжних організацій Львівщини готуються до участі у Всеукраїнському фестивалі молоді

4-6 вересня 2013 року в столиці України відбудеться Всеукраїнський фестиваль молоді за участі перших осіб держави. Про це повідомила заступник начальника управління з питань фізичної культури і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

З цього приводу в приміщенні відділу молодіжної політики управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації відбулася робоча нарада. На нараді були присутні представники громадських організацій Львівщини, серед яких ГО «Громадський центр соціально активних молодіжних ініціатив», МГО «Молодь за зміни», ЛКО ВМГО «Молодий Народний Рух», МО ВМГО «Молодіжний націоналістичний конгрес у Львівській області», ЛОО «Спілка української молоді в Україні», Студентська рада м. Львова, Львівська округа Пласту НСОУ, ЛОО ВМГО «Молоді регіони» та ГО «Самопоміч».

Начальник відділу молодіжної політики Олена Кондрат запропонувала лідерам молодіжних організацій подати також пропозиції щодо представлення на Всеукраїнській виставці-презентації кращих досягнень в галузі молодіжної політики Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: