Сорока і Муха очолили другий осередок "Сили людей"

Сьогодні, 21 серпня,  у Сихівському районі Львова створено вже другий оргкомітет первинного осередку нового політичного об'єднання СИЛА ЛЮДЕЙ.

Головою осередку обрано Наталію Сороку. Її заступником став Павло Муха.
"Ми хочемо своїми конкретними діями досягати результату у розбудові якісно нової політичної сили. Прагнемо залучати молодь до політичної діяльності. Хочемо показати молодим людям, що політика може бути іншою, кращою, відповідальнішою від тих зразків, які бачимо нині", -- заявила Наталія Сорока.

Зазначимо, що на установчі збори зі створення другого осередку у Львові завітали однодумці із Києва, зокрема і представники тимчасового національного оргкомітету СИЛИ ЛЮДЕЙ -- Олексій Гончарук, голова ідеологічної групи у ТНО СИЛИ ЛЮДЕЙ та Вадим Трюхан, відомий український дипломат.

"Наразі завершений важливий етап інформування українського суспільства про ініціативу створення нової політичної сили. Зокрема, 7 серпня у Миколаєві була проведена остання із анонсованих презентацій СИЛИ ЛЮДЕЙ в обласних центрах. Тож тепер наші однодумці по всій Україні інформують людей про нашу ініціативу, розказують про наші принципи. Але ми також перейшли до нового важливого етапу формування політичної сили -- формування ідеологічних засад, створення процедурних документів і вибудовування структури, яка знизу вверх обрала б національний оргкомітет. Він своєю чергою затвердить ідеологічні документи та прийме рішення про проведення Установчої конференції та створення нової політичної сили", -- наголосив Олексій Гончарук.

"Зараз трансформується наш сайт. До 1 вересня триватимуть інтенсивні технічні, організаційні, підготовчі роботи. Також ключовим, якщо не пріоритетним, завданням СИЛИ ЛЮДЕЙ нині є створення осередків по всій Україні. Лише так ми зможемо вибудувати структуру знизу догори. А за такого принципу побудови, від первинних осередків до національного оргкомітету, структура нової політичної сили буде настільки стабільною і динамічною, що на неї неможливо буде вплинути ззовні. Люди, які прийматимуть рішення у верхівці залежатимуть від рішень, які прийматимуться на нищих рівнях", -- додав Олексій Гончарук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: