Упродовж І півріччя на Львівщині створено понад 30 тисяч нових робочих місць

Як повідомляє департамент соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації, упродовж січня-липня 2013 року в усіх сферах економічної діяльності за рахунок усіх джерел фінансування в Львівській області створено 30131 нових робочих місць. Це становить 62,2 % виконання  річного  завдання  (48460 робочих місць).

Найбільше створено нових робочих  місць у м. Львів (14053), м. Дрогобич (1274), м. Червоноград (881), м. Стрий (684), м. Борислав (602), а також у Жовківському (951), Пустомитівському (1108), Яворівському (1379) та Золочівському (756) районах області.

До підприємств, на яких створено найбільше нових робочих місць можна віднести: ТзОВ „ОДВ-Електрик” (м. Новий-Розділ), ТзОВ „ЛІГ АГРО” (м. Новий-Розділ), ТзОВ “СОФТСЕРВ” (Пустомитівський район), ТзОВ „СОФТСЕРВ” (Радехівський район), ТзОВ Вівера – Груп (Жовківський район), ТзОВ „ Львівська пивна компанія” (Пустомитівський район), ПП “Західний Буг” (Радехівський район) та ДП Рава-Руське лісове господарство(Жовківський район).

Зазначимо, що зважаючи на велику соціальну значимість питання, в області активізовано  боротьбу з  тіньовою зайнятістю. В районах та містах розпорядженнями голів райдержадміністрацій та міськвиконкомів створені комісії з легалізації зайнятості та заробітної плати.

«Робочі групи здійснюють рейдові обстеження щодо виявлення неофіційно оформлених найманих працівників та перевіряють дотримання державних соціальних гарантій в оплаті праці. Особлива увага звертається на працівників, які виконують роботи за договорами цивільно-правового характеру», – наголосив директор департаменту Василь Мартиняк.

Таким чином, упродовж січня-липня 2013 року в області легалізовано працю 2882 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: