Інтереси автомобільних перевізників будуть враховані, – Василенко (відео)

22 серпня заступник голови Львівської облдержадміністрації Сергій Василенко зустрівся із організаторами попереджувальної акції українських перевізників: головою Асоціації Вільних профспілок автотранспортників України Андрієм Корчинським та головою Вільної профспілки «Автомобіліст України» Сергієм Кабановим.

Зазначимо, що сьогодні львівські перевізники розпочали попереджувальний страйк на перехресті вулиць Пасічної та Дж.Вашингтона, де провели роз’яснювальний мітинг щодо захисту інтересів саймозайнятого та приватного перевізника, та вирушили до Львівської ОДА. Метою акції є недопущення прийняття нової редакції Закону України «Про автомобільний транспорт» та «Про таксі», які на думку учасників акції сприяють монополізації ринку автоперевезень.

Андрій Корчинський передав Сергію Василенку звернення до Президента України Віктора Януковича, прем’єр-міністра України Миколи Азарова та голови ВРУ Володимира Рибака з вимогами щодо зняття з розгляду цих законопроектів та їх подальшого доопрацювання з урахуванням пропозицій автомобільних перевізників. Він також додав, якщо їх прохання не будуть враховані й проекти цих законів буде винесено на розгляд чергової сесії ВРУ, автомобілісти України розпочнуть всеукраїнський страйк.

Сергій Василенко натомість закликав учасників акції до конструктивного діалогу та зазначив, що це звернення обов’язково потрапить до Президента України Віктора Януковича.

«Обласна державна адміністрація та, переконаний, народні депутати від Львівщини активно долучаться до ваших пропозицій. Сподіваюсь, що разом із депутатською групою у Верховній Раді України ми забезпечимо вам підтримку», – зазначив заступник керівника області.

«Сьогодні у нас також не найкраща ситуація із станом доріг в області. Саме тому ми поступово виходимо на тенденцію планованих робіт з ремонту автомобільних шляхів для того, щоб усі перевізники могли якісно надавати послуги із перевезення та покращувати пасажиропотік», – додав Сергій Василенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: