Н. Федорович: «До свята Незалежності України майже 1,9 тис. клієнтів нашого терцентру отримають від міста подарункові продуктові набори»

У Німеччині почалася зустріч глав МЗС «нормандської четвірки»
У Німеччині розпочалася зустріч міністрів закордонних справ ФРН, Франції, України та Росії, на якій мають обговорити ситуацію на Донбасі.

Місто шанує самотніх осіб похилого віку, які отримують соціальні послуги у Львівському міському тер центрі. До свята Незалежності України майже 1,9 тис. клієнтів установи отримають від міста подарункові продуктові набори.

«Ці люди – львів’яни і ми як місто повинні дбати про них. Тим більше, що обставини так складались, що вони є самотніми на схилі віку, немічними. Ми традиційно до важливих свят даруємо продуктові набори потребуючим, адже кожен повинен відчути радість спільного відзначення важливих дат чи подій.

Цього разу до  набору ввійшли: олія, гречка, рис, чай, печиво, цукерки, напій кавовий, макарони. На ці потреби в бюджеті міста передбачено коштів на суму понад 220 тис. грн», - каже Наталія Федорович, начальник управління соціального захисту ЛМР.

Галина Пелих

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: