Польські архітектори покажуть, як зробити місто сучасним, не порушуючи його історичного вигляду

Польське архітектурне бюро «Мацькув Працовня Проєктова» у Львові представить проекти, які на прикладі показують, як в архітектурі поєднуються сучасність та історія.

Бюро - це провідне архітектурне бюро, автор багатьох проектів відомих у Польщі споруд , яке спеціалізується у поєднанні нових архітектурних рішень з історичним середовищем старої міської забудови. Отже, тема є дуже актуальною також для Львова. У своїй діяльності бюро «Мацькув Працовня Проєктова» старається уникати теоретичних тем та зосереджується на проектах, які дають можливість реалізацiї.

У рамках своєї презентації у Львові «Мацькув Працовня Проєктова» пропонує відвідати наступні заходи, які зорганізовані завдяки підтримці Львівського палацу мистецтв:

25.08 2013 р.(НЕДІЛЯ) о 17:00 год – відкриття виставки у Львівському Палаці Мистецтв;

4.09 2013 р. (СЕРЕДА) о 11:00 – 13:00 год – у рамах виставки відбудуться семінари для молоді «Нове місто в Старому місті» у Львівському Палаці Мистецтв;

4.09.2013 р. (СЕРЕДА) о 17:00 год - «Вроцлав – латання міста» лекція Збіґнєва Мацькува – зустріч з львівськими архітекторами у Львівському Палаці Мистецтв.

Усіх колег-журналістів просимо акредитуватись на прес-конференцію, що відбудеться 23 серпня у Консульстві РП (вул. І. Франка, 108) за тел. 032-29-57-984, до 22 серпня, до 13.00 год.

Юля Медвідь

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: