Садовий побачив покращення

Площа Міцкевича

ЛКП «Львівсвітло» прийняло на обслуговування 957 ліфтів, які розташовані у Франківському, Шевченківському та частково в Залізничному і Личаківському районах міста. У Львові в житлових будинках комунальної власності нараховується 2012 ліфтів, з них 25 років відпрацювали 1165 ліфтів, що становить  майже 60% від ліфтового господарства міста.

«Ліфти знаходяться в дуже складному стані. В 90-х роках були експерименти з нашим транспортом, коли знищили комунальне підприємство, продали територію, продали АТП, продали автостанції. Так само було прийняте рішення, щоб обслуговування ліфтів повністю передати приватним фірмам. Вони гроші збирали, але не інвестували в ремонти ліфтів. І ми зараз пішли на цей крок, щоб половину ліфтів передати на обслуговування в «Львівсвітло». Я вже бачу перші позитивні зміни. Наступного тижня ми поїдемо у Франківський район, де вже силами «Львівсвітла» ремонтуємо перші ліфти», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, відповідно до рішення виконавчого комітету, комунальному підприємству «Львівсвітло» надано право виконувати функцію по обслуговуванню ліфтів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: