Сьогодні частина Личаківського району без води

У зв’язку з аварією на магістральному водогоні «Винники – Львів», сьогодні, 22 серпня, з 10 до 20 год буде припинено подачу води в частину Личаківського району, обмежену вулицями Дністерська – Дунайська – Липова Алея – Зелена – Керченська – Шафарика – Пасічна – Лисиницька – Китайська – Медової Печери і прилеглі до них вулиці та у смт. Винники.

«Магістральний водогін  побудований у 1984  році і зараз перебуває у гостро-аварійному стані. Технічний стан водогону невпинно погіршується, кількість аварійних ситуацій зростає: у 2009 році було зафіксовано 17 аварій, в 2010 р. – 25, у 2012 р. – 57, цьогоріч  тут зафіксовано 71 аварійне витікання води і ситуація погіршується щодня. На жаль, наше підприємство змушене обмежуватися аварійними ремонтами, оскільки коштів на заміну 2 км ділянки водогону наразі немає», - розповідає головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Ігор Сеньків.

ЛМКП «Львівводоканал» сподівається на розуміння мешканців та просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням аварійних робіт.

Христина Процак

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: