У Львові обіцяють перекрити ще й вулицю Шевченка

Жителі будинку на вулиці Шевченка, 134 , що знаходиться поряд з підприємством «Соренсен і Хаар» вимагають перенести його за межі міста. Скарги на підприємство надходять уже протягом кількох років, але останній інцидент викликам масове обурення.

Виявляється, що 15 серпня близько 22:30 на території вказаного підприємства стався потужний вибух в результаті якого виникла пожежа висотою до 50 метрів. Під час вибуху віконні шибки будинку повилітали. Хоча на місце події прибуло 6 пожежних машин, завдяки яким вогонь швидко погасили, жодного офіційного повідомлення про інцидент у ЗМІ не було.

Керівник прес-служби ГУДСНС України у Львівській області Валерій Гуровцев повідомив, що причини пожежі з’ясовує спеціальна відомча комісія. А щодо того, що інформація не з’явилась у засобах масової інформації Гуровцев сказав, що з цього приводу ніхто з журналістів за інформацією не звертався.

На підтримку мешканців будинку прийшов голова ОСББ Олександр Михновецький, який разом з обуреними людьми заявив, що вони будуть перекривати вулицю Шевченка, якщо підприємство не перенесуть за межі Львова. Михновецький розповів, що дане підприємство працює цілодобово упродовж чотирьох років, а знаходиться воно за 100 м від 50-квартирного будинку та за 50 м від дитячого майданчика.

Мешканці будинків, що знаходяться поряд, жаліються на постійний сморід та шум, а також на хмари диму над їхніми будинками, що виникають коли на підприємстві спалюють сміття, повідомляє видання "Leocity.info".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: