Книголюбів у Львові порадують книжковими новинками

В «ДНР-ЛНР» у лавах зрадників з СБУ паніка: з РФ прибули куратори для «переатестації»
Колишні співробітники СБУ, які зрадили присязі і пішли на службу до терористів «ДНР» та «ЛНР», сьогодні побоюються чисток.

У середу, 28 серпня, об 11.00 у приміщенні «Прес-клубу» (пр. Т. Шевченка, 11) відбудеться  прес-конференція «Видавництва Старого Лева»: «20 новинок від Старого Лева до 20. Форуму видавців».

«До ювілейного Форуму видавців «Видавництво Старого Лева» підготувалося з усією відповідальністю. Книголюбів воно порадує 20 найсвіжішими новинками, серед яких - літературні делікатеси на будь-який смак: і книжки для найменших, і підліткова література, і доросла проза та поезія. Зокрема, на Форумі видавців Старий Лев презентує «П’ятикнижжя» Грицька Чубая, яке ще до свого виходу встигло голосно про себе заявити, та, без сумніву, унікальне видання поезій Богдана Ігоря Антонича «Чаргород». Також серед родзинок видавництва – казка для дітей «Хто зробить сніг», яку написали та власноруч ілюстрували Тарас та Мар’яна  Прохаськи. Це - перший спільний літературний проект подружжя Прохаськів, перша дитяча книжка Тараса Прохаська та перший досвід Мар’яни Прохасько у ролі ілюстратора», - повідомляють у видавництві.

Одними книжками участь видавництва у Форумі видавців не обмежиться. На запрошення Старого Лева до Львова завітають непересічні гості – письменники та ілюстратори. Так на ювілейний Форум приїде британський автор Джеремі Стронґ, один із найпопулярніших дитячих письменників у світі.

Старий Лев потішить гостей Форуму і цікавими проектами та презентаціями – загалом видавництво запланувало на час Форуму видавців близько 20 заходів (не враховуючи автограф-сесій), більшість з яких можуть претендувати на звання ТОП-події Форуму.

Детальніше про видавничі новинки, презентації, сюрпризи та гостей «Видавництва Старого Лева» на 20. Форумі видавців – на прес-конференції у середу, 28 серпня, о 11.00 у приміщенні «Прес-Клубу» (пр. Т. Шевченка, 11).

Спеціальна гостя прес-конференції ілюстраторка зі світовою славою Валерія Соколова розповість про книжкову новинку Старого Лева, до якої вона приклала пензля, та порівняє свій досвід співпраці з іноземними та українськими видавництвами.

Учасники прес-конференції:

Мар’яна Савка – письменниця, головний редактор «Видавництва Старого Лева»;

Валерія Соколова – всесвітньо відома художниця українського походження , яка зараз живе і працює у США (авторка ілюстрацій до книжки «Белла-балерина» Лаури Еймі Гарн (ВСЛ, 2013)).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: