У Львові продавців навчатимуть іноземної мови

На Львівщині затримали квартирних крадіїв
5 травня у Червоноградський відділ поліції надійшло повідомлення від 42-річного місцевого мешканця про те, що з його квартири було викрадено гроші у сумі 1200 євро, три золотих ланцюжка та п’ять золотих каблучок.

Як повідомляють в управлінні туризму, вчора відбулося перше безкоштовне заняття з англійської мови для працівників магазинів центральної частини міста у рамках кампанії «Привітне місто – привітний магазин».

«Ця програма – це своєрідне продовження кампанії, яку проводили перед початком чемпіонату Євро-2012 у Львові, - розповідає керівник управління туризму Галина Малець. - Тоді вона була спрямована на покращення сервісу індустрії туризму, індустрії гостинності. Євро відбулося, але до нас, тим не менше, їде багато туристів, тож для управління туризму важливо тримати планку.

Отже, вчора відбулося перше заняття з вивчення англійської мови для працівників магазинів центральної частини міста – площі Ринок та суміжних вулиць, адже туристи-іноземці, які гуляють містом, буває, хочуть щось спитати чи отримати певну цікаву інформацію. Тож метою кампанії «Привітне місто – привітний магазин» є те, щоб продавці магазинів могли спілкуватися англійською мовою, відповісти на запитання про те, як дістатись на вокзал чи в аеропорт, або ж розповісти їм щось з історії міста».

Курс англійської розрахований на отримання базових знань. Навчають англійської волонтери – випускники та студенти факультетів міжнародних відносин та іноземних мов. Приблизно вкінці вересня управління тризму почне перевіряти отримані продавцями знання. Магазини, які відповідатимуть вимогам, отримають наліпки-емблеми з написом «Привітне місто».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: