Альтернативи ГО «СПАС» серед опозиціонерів меру Львова Садовому – немає

В опозиційному полі до чинного міського голови Львова Андрія Садового – альтернативи ГО «СПАС» немає, заявляють в ГО «СПАС».

Днями, громадські активісти отримали відповідь з міської ради на свій запит, відносно числа заяв щодо дострокового припинення повноважень очільника Львова А. Садового з часу його переобрання в листопаді 2010 року і до тепер. Таких заяв було 188, з них 187 від ГО «СПАС».

Нагадуємо, громадська організація «СПАС» виступає опонентом чинного міського голови Львова Андрія Садового. В грудні минулого року, ГО «СПАС» було організовано комітет опору диктатурі Садового, тепер «Львівська Альтернатива».

Нещодавно, громадськими активістами були надіслали всім львівським депутатам заяви з вимогою провести таємне голосування з питання дострокового припинення повноважень міського голови Львова Андрія Садового на першому наступному засіданні. В заявах подані аргументи та навіть запропонований проект ухвали разом з пояснюючою запискою до нього. Перше наступне пленарне засідання має відбутися в вересні цього року.

Також, громадські діячі надіслали заяви Арсенію Яценюку, Олегу Тягнибоку та Віталію Кличку  - з попередженням про відповідальність перед виборцями їх політичних сил загалом та представників у Львівській міській раді зокрема. На думку активістів Спасу, лідери опозиційних сил мають вжити заходів у власних партійних структурах, щодо виконання обіцянок львів’янам від представників їх політичних сил у Львівській міській раді, стосовно відставки мера Садового.

«Питання до політиків, народних обранців, лідерів громадських рухів. Так хто у Львові опонує меру Садовому? Епізодичні коментарі в пресі, це не системний підхід, а гра з довірою львів’ян. Громадська організація «СПАС» є послідовним опонентом міському голові Львова Андрію Садовому. Ми знаходимося в опозиції до мера вже більше двох років. Відповідь з мерії щодо кількості заяв стосовно відставки Садового – більш ніж красномовний приклад.

Скорш за все, вуха львів’ян почують про претензії до Андрія Садового лише напередодні місцевих виборів. Тоді ж і зявляться нізвідки, нікому невідомі дядьки. Які щиро співчуватимуть львів’янам та битимуть себе в груди, заявляючи про опозиційність меру Садовому та любові до України.

А зараз, без передвиборчого пряника симпатій виборців, львів’ян обороняти нікому. Отож, ми змушені нести цю ношу на собі. І щоденно виборювати Львову -   нове обличчя!» - наголошує заступник голови ГО «СПАС» Олег Пилипенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: