Садовому заблокували 7 мільйонів на ремонт доріг у Львові

Державна казначейська служба не виконує платіжних доручень районних адміністрацій та управління капітального будівництва, призначених на ремонт та реконструкцію доріг, на суму понад 7 млн 33 тис грн. Про це повідомила прес-служба ЛМР

Відтак, районні адміністрації не отримують 680 тис грн. із міського бюджету на поточний ремонт доріг. Окрім того, із субвенції з державного бюджету на поточний ремонт не проплачується 2 млн 415 тис грн., з них 450 тис грн. - на ремонт вул. Виговського, 482 тис грн. - ремонт вул. Стуса, 302 тис грн. - на ремонт вул. Січових Стрільців. Понад 100 тис грн. не отримує Личаківська районна адміністрація на ремонт вул. Пекарської, 300 тис грн. - Сихівська районна адміністрація на поточний ремонт вул. Стуса. Ще 780 тис грн. блокує казначейство на ремонт вул. Варшавської у Шевченківському районі.

Більше, ніж 4 млн 680 тис грн. казначейство не проплачує управлінню капітального будівництва. Ці кошти призначені на реконструкцію транспортного вузла на перехресті вулиць Городоцької і Шевченка - 2 млн 415 тис грн., реконструкцію вул. Богданівської - 1 млн 27 тис грн. та перехрестя вул. Стрийська-Наукова-Хуторівка - 1 млн 176 тис грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: