У Східниці збудують нову автостанцію

Впродовж останніх років у курортній Східниці відбуваються цікаві метаморфози. Курорт облаштовується, стає більш сучасним і комфортабельним.

Незабаром, наприклад, тут може з’явитися нова автобусна станція, а інформацію щодо різних туристичних послуг і можливостей надаватиме спецпідрозділ місцевого комунального підприємства «Господарник». Якщо… Якщо ці ініціативи підтримають депутати Східницької селищної ради.

Наразі виконавчим комітетом Східницької селищної ради оприлюднено проект рішення  «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки для передачі її в оренду для будівництва та обслуговування автобусної станції», згідно з яким ФОП Жидик А.Т. має отримати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки для передачі її в оренду для будівництва та обслуговування автобусної станції - площею 0,22 га на вул. Кропивницькій.  Крім того, до відома громадськості представлено проект рішення «Про надання погодження КП «Господарник» на створення невідокремленого підрозділу Центр туристичної інформації смт. Східниця».

Якщо на найближчій сесії Східницької селищної ради депутати проголосують за ці проекти та приймуть позитивні рішення, то незабаром курорт матиме і нову автобусну станцію, і свій, комунальний Центр туристичної інформації, повідомляє інформаційний портал "Медіа Дрогобиччина".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: