Фінінспекція підтвердила більшість із виявлених депутатами фінансових порушень на АТП-1, - Веремчук

Директор Львівського комунального підприємства АТП-1 Михайло Сидорович ігнорує запити на публічну інформацію і вважаю інформацію про діяльність підприємства своєю приватною і такою, якою шкода ділитись.

Про це під час засідання круглого столу повідомив депутат Львівської міської ради, голова тимчасової депутатської комісії з перевірки роботи комунального автотранспортного підприємства Валерій Веремчук.

Депутат нагадав, що підприємство протягом минулого року провело три тендери на закупівлю пального. Тендери були проведені у березні і липні минулого року на загальну суму 30 мільйонів гривень.

«Тендери провели, навіть підписали угоду, а паливо підприємство почало закупляти у іншої фірми, де колись директор підприємства працював ТОП-менеджером. Перевірка Фінінспекції підтвердила більшість порушень, які виявила наша комісія, зараз завдяки громадськості і пресі порушена кримінальна справа, на підприємстві є серйозні збитки», - повідомив Веремчук.

Він також розповів, що «керівництво АТП зараз ходить на допити, є справа. Там є і розтрата коштів, і приховування інформації».

«У відповідь на наші запити директор підприємства казав – приїжджайте і подивитесь те, що я дозволю. Ми були на підприємстві і інформацію фотографували навіть на мобільний телефон. Нам казали, що будуть показувати тільки те, що дозволить Сидорович», - повідомив Веремчук.

Нагадаємо, Михайло Сидорович пішов у відпустку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: