На Львівщині готуються до реорганізації дорожнього господарства

Сьогодні, 27 серпня, за участі заступників голови Львівської облдержадміністрації Богдана Матолича та Сергія Василенка відбулась Всеукраїнська селекторна нарада під головуванням Віце-Прем’єр-Міністра України Олександра Вілкула з питань передачі автомобільних доріг загального користування місцевого значення зі сфери управління Державної служби автомобільних доріг України до сфери управління обласних державних адміністрацій.

На нараді розглянули низку питань, пов’язаних з реорганізацією дорожнього господарства, зокрема щодо внесення змін до законодавчих актів,  поетапності передачі доріг загального користування  місцевого значення обласним державним адміністраціям.

Зазначимо, що загальна протяжність у Львівській області доріг місцевого значення загального користування становить 6502, 5 км.

Також під час селекторної наради обговорили утворення структури балансоутримувача доріг загального користування місцевого значення,  алгоритм вирішення проблемних питань, пов’язаних з процедурою передачі вказаних автошляхів, визначення джерел фінансування і фінансових ресурсів на їх будівництво, ремонт та експлуатаційне утримання.

За результатами наради Богдан Матолич доручив скласти алгоритм подальших дій та з’ясувати усі юридичні питання щодо реорганізації дорожнього господарства на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: