Перед Львівською оперою з'явиться новий фонтан (відео)

Наступного року на площі біля Львівського оперного театру з'явиться новий сучасний фонтан, який змінить старий, що уже не відповідає вимогам часу. Про це сьогодні, 27 серпня, на брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, - інформує кореспондент "Дивись. Інфо".

За словами мера, є охочі проспонсорувати будівництво нового фонтану: "Робиться проектна документація. Коли вона буде готова, проведемо громадські слухання - і наступного року беремося до роботи".

Місто не даватиме на новий фонтан коштів, тому його, як і попередній, зводитимуть за гроші благодійників. Також буде реконструйовано ту частину площі, де стоїть фонтан.

Коментуючи проблему зі старим фонтаном (як повідомляв "Дивись. Інфо", зараз він ледве “видавлює” зі себе невеличкий струмінь води у центрі. А бокові сопла не працюють взагалі.), Садовий сказав: "На превеликий жаль, люди, які його робили, зробили його не цілком так, як було потрібно. Але подарованому коню у зуби не дивляться. Тому буде збудований правильний фонтан, який відповідатиме сьогоднішньому дню".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: