Як солов’ю: Садовий і надалі захищає Сидоровича (відео)

На міському комунальному підприємстві АТП-1 не виявлено жодних серйозних порушень, так само як і не виявлено зловживань тих чи інших посадових осіб.

Про це на брифінгу повідомив Львівський міський голова Андрій Садовий.

«Місяць тому, на моє прохання, розпочалося слідство, я б хотів, щоб був об'єктивний розгляд, тому що дуже багато є політиканства навколо нашого комунального підприємства», - сказав мер Львова.

Він також висловив думку, що «багато-хто хотів би, щоб воно не працювало, щоб приватники монопольно володіли ринком».

«Того не буде. Підприємство буде працювати. Перевірки відбулися - жодних серйозних порушень не виявлено. Зараз інкримінують, що водії задовго працювали. Якщо це є найбільша біда, яка може бути, нехай органи, які проводять ті чи інші дії, їх нормально завершать, нехай буде нормальний вердикт», - переконаний мер Львова.

Він також додав: «Я думаю, все закінчиться нормально - і підприємство буде працювати. Керівник підприємства зараз у відпустці, тому що він дуже важко переживає всі ці проблемні моменти. Людина він достатньо відома у Львові і погодився це підприємство очолити, підняти його з руїн. І замість того, щоб отримати велику подяку, він має багато "голочок" від політиканів, які би хотіли, щоб все було по-їхньому. Нічого їм не вийде».

Мер Львова також додав, що «фінансова інспекція провела перевірку».

«Для кінцевої перевірки залучили не львівських інспекторів, а з інших областей. Є цей акт, акт є позитивним. Тобто є певні речі, які треба поправляти, але зловживань тих чи інших посадових осіб не виявлено», - переконаний Садовий.

Нагадаємо, сьогодні о 15 годині під час засідання круглого столу голова депутатської комісії Валерій Веремчук повідомив, що Фінінспекція підтвердила більшість фінансових зловживань у роботі транспортного комунального підприємства, які виявлені депутатським корпусом мерії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: