Депутат-свободівець у Львівській облраді вимагає висловити недовіру своєму однопартійцю

Депутат Львівської облради від ВО "Свобода" Богдан Каспер вимагає висловити недовіру своєму однопартійцю, голові комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської облради Ярославу Качмарику.

Це питання сьогодні, 28 серпня, розглядалось на засіданні постійної комісії з питань депутатської діяльності, етики та регламенту Львівської облради, інформує кореспондент Варіантів.

За словами голови постійної комісії Михайла Барбари, у своєму зверненні Каспер просить підняти питання про недоцільність перебування Ярослава Качмарка на своїй посаді.

Зокрема, як розповів Барбара, Каспер має претензії до діяльності Качмарика на засіданні бюджетної комісії від 18 липня. На цьому засіданні розглядалось звернення Каспера щодо виділення коштів для поповнення статутного капіталу Регіонального фонду підтримки підприємництва у Львівській області.

"Каспер розповідає, що комісія Качмарика відмовилась підтримати це питання, тоді як інша комісія його підтримала", – повідомив Барбара.

При цьому Барбара зазначив, що звернення Каспера до комісії з питань депутатської етики та регламенту є відповіддю на попередню рекомендацію комісії, в якій Каспера просили вибачитись перед депутаткою Ганною Костюк.

"Я говорив з кількома учасниками того засідання комісії, і всі вони підтвердили, що Каспер ображав Ганну Костюк", – розповів Барбара.

Він додав, що на сьогоднішнє засідання комісії був запрошений і Каспер і Качмарик, однак ніхто з них не прийшов.

Нагадаємо, на засіданні комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської облради 18 липня відбувся конфлікт депутата-"свободівця" Богдана Каспера з головою постійної комісії Ярославом Качмариком та депутаткою Ганною Костюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: