Дітям із соціально вразливих сімей показали "Таємниці підводного світу"

У середу, 28 серпня, працівники відділу соціальної роботи Шевченківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді провели доброчинну акцію. Мета заходу - організувати змістовне дозвілля та відпочинок для дітей із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, повідомляє прес-служба ЛМР.

Під час заходу 15 дітей із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, безкоштовно переглянули документальний фільм «Таємниці підводного світу» у Кінотеатрі «Планета Кіно» (м. Львів, с. Сокільники, вул. Стрийська,30).

«Такий захід допоможе дітям отримати нові знання про загадки морських глибин, ознайомитись із жителями підводного світу та стати учасниками унікального дослідження впливу глобальної зміни клімату на природу Тихого океану. Ми віримо, що отримана інформація та враження від фільму стануть хорошим поштовхом та стимулом для дітей до початку нового навчального року», - каже Любов Федишин, начальник відділу соціальної роботи Шевченківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, повідомляє прес-центр ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: