Для дітей Шевченківського району завтра відбудеться свято

Наприкінці літа УДЮМК Шевченківського району організовує для діток свято. В п’ятницю, 30 серпня, відбудеться урочисте закриття літньої школи «Територія дружби». Свято проходитиме у клубі «Сонечко-2» по вул. Гетьмана Мазепи, 13а. Початок – 11.00 год.

«Швидко спливає час. Як один веселий день промайнули три місяці. За цей час ми подорожували стежками рідного краю, проводили різні свята та змагання. Прийшла мить прощатися із «Територією дружби». З нагоди завершення літньої школи організовуємо для діток свято з конкурсами і забавками. Окрім того, усі відвідувачі дізнаються про плани і нові задуми нашого клубу», - каже Марта Геронович, педагог-організатор УДЮМК Шевченківського району.

Протягом літа учасники «Території дружби» брали участь у творчих майстер-класах, рухливих іграх, конкурсах малюнку на асфальті, квестах, караоке, а також відвідали виставку  «Величні тисячоліття України» й атракціони в Парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького.

Крім того, на «Території дружби» була організована дитяча редакція «Сонячні вісті».

Нагадуємо, «Територія дружби» працювала в будні з 1 червня при клубі естетичного виховання «Сонечко-1» (вул. Гетьмана Мазепи,13а). Цей літній осередок дитячого дозвілля організував УДЮМК Шевченківського району. Більше інформації про «Територію дружби» можна отримати за номером телефону 0677139786.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: