Електронна реєстрація дітей у дитсадки буде на Львівщині до кінця року (відео)

Львів’ян запрошують на благодійний велопробіг
За зібрані від учасників кошти придбають інфузомати, які дозволять рятувати життя дітей-пацієнтів гематологічного відділення Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру Львова.

До кінця 2013 року у всіх навчальних закладах Львівщини впровадять електронну реєстрацію дітей із подальшим влаштуванням їх у дошкільні навчальні заклади області, - пообіцяв сьогодні, 29 серпня, на прес-конференції тво директора департаменту з питань освіти, науки, сім"ї та молоді ЛОДА Михайло Брегін, - повідомляє кореспондент "Дивись. Інфо".

"Ми розробили програму комп’ютерну записування на чергу у дитячі садочки. До кінця року 707 навчальних закладів будуть мати свої сайти, презентацію та електронну чергу. Ми хочемо, щоб можна було записуватися і прозоро бачити, як просувається черга", - сказав Брегін.

На впровадження електронної реєстрації програмою розвитку освіти Львівщини на 2013-2016 роки виділено обласну субвенцію - 50 тис. грн. Уже розпочато поетапне впровадження реєстрації , у Львові, Моршині - воно завершується, розпочинається - у Дрогобичі.

Водночас, за інформацією Михайла Брегіна, є позитивна динаміка у розширенні мережі дошкільних закладів і додаткових груп. Якщо у 2009 році в області функціонували 554 дошкільні заклади, в яких виховалися 53 325 дітей, то станом на початок 2013 року в області діють 707 ДНЗ, які виховують 65 071 дитину. Передбачено у 2013 році додатково охопити дошкільною освітою до 4 тис. дітей. Відтак, у І півріччі цього року на Львівщині відкрили 8 навчально-виховних комплексів (5 - у Турківському районі та по 1 - у Золочівському, Пустомитівському районах і м. Самборі). У Львові та Жовківському районі відкрили 4 приватні дошкільні заклади та відновили функціонування ще двох - у Львові та Самбірському районі. У Сокальському районі триває будівництво двох дошкільних закладів і по одному - на Городоччині та Самбірщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: