Львів презентуватиме себе в Полтаві

IMG_8898

Впродовж 3 днів – з 30 серпня до 2 вересня – у Полтаві проходитимуть дні Львова. На мешканців міста очікують насичена програма, незабутні емоції і справжній львівський настрій, повідомляє прес-служба ЛМР.

В програмі заходу – передача книжок учням, зустрічі зі студентами, презентація, виставка картин, вуличні атракції та багато іншого.

Розпочнеться дійство в центрі міста на ярмарку. Під джазові мелодії тут частуватимуть мешканців справжньою чоколядою і відомою у всьому світі запашною львівською кавою. Також охочі зможуть взяти собі на пам’ять ексклюзивні листівки «Зустрінемось у Львові». А для любителів мистецтва буде діяти виставка картин учнів Львівської художньої школи ім. О. Новаківського.

Водночас, в університетах міста відбудуться відкриті лекції, на яких Львів презентуватимуть як культурну столицю України. Окрім цього, львівські видавництва подарують свої книги місцевим школярам. А на зустрічі представників львівського туристичного бізнесу із власниками місцевих компаній відбудеться презентація туристичних продуктів Львова, а також обговорюватимуться спільні туристичні проекти двох міст.

Апогеєм святкування у Полтаві стане вулична вистава «Глорія» від львівського театру «Воскресіння». А на завершення Днів Львова відбудеться круглий стіл на тему: «Співпраця влади і громадських організацій: міжсекторальне партнерство».

Нагадаємо, що за останні 2 роки Дні Львова пройшли у Сумах, Донецьку, Дніпропетровську, Запоріжжі, Луцьку, Маріуполі, Харкові, Одесі, Луганську, а ще у таких великих містах за кордону як Тбілісі, Відень та Копенгаген.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: