Львів вперше презентує себе на Ізмірському міжнародному ярмарку (фото)

Львів цього року вперше презентує себе на Ізмірському міжнародному ярмарку, в рамках якого проходить туристична виставка. Саме в Туреччині стартує 82 Ізмірський міжнародний ярмарок. Представити Львів допомагає партнер – компанія «Турецькі авіалінії».

Саме сьогодні, 29 серпня, Ізмірський туристичний ярмарок відкриє свої двері відвідувачам. Вчора ж протягом дня відбувалася забудова стендів учасників та останні приготування.

«Нам є важливою ця цільова аудиторія, оскільки останнім часом є зацікавлення з боку турецьких гостей відвідуваності Львова. Цей ярмарок дасть нам ще раз можливість заявити про себе, як про нове та цікаве місце відпочинку. У нас дуже не погане сполучення з Туреччиною, представлені різні турецькі авіалінії, є всі можливості, щоб відпочити саме у Львові.

Участь в цьому ярмарку для нас є дуже престижною, ми не тільки налагоджуємо нашу співпрацю з турецькою аудиторією, але й з іншим країнами, які беруть участь в ярмарку», - повідомила Галина Малець, начальник управління туризму.

Львів має окремий стенд в рамках загальнонаціональної експозиції України на ярмарку в Ізмірі. Туристичну привабливість Львів на цьому ярмарку представляють вперше. Партнером заходу є компанія «Турецькі авіалінії».

Нагадаємо, за результатами опитування Інституту міста та Центру розвитку туризму, у 2013 році Львів може відвідати близько 1,9 млн туристів. Саме такими є прогнози фахівців.

photo(2) photo

Довідка

Ізмірський ярмарок є найбільшим та провідним виставковим заходом Туреччини з 1931 року, а місто Ізмір традиційно вважається бізнес-столицею країни та її воротами для зовнішньої торгівлі, насамперед з країнами Близького та Середнього Сходу та Африки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: