Міськрада запевняє, що тротуари у Львові ремонтують

На вулицях Львова досі триває ремонт тротуарів. Трудові ресурси є – зазначають у відділах комунального господарства районних адміністрацій – проблеми лише з фінансуванням, зокрема – через затримки казначейства.

Як повідомляють у районних адміністраціях міста, наразі ремонтують тротуари на 10 вулицях. У найближчих планах – ще 7 проблемних ділянок. Наразі у Залізничному районі завершуються ремонтні роботи на вул. Патона, планують перейти до вул. Гніздовського. У найближчій перспективі – тротуари на вул. Левандівській, Виговського та Декарта.

«Що нас найбільше бентежить, - це 550 тис. авансу на ремонт вул. Виговського. Казначейство не пропускає кошти, тож, відповідно, і ми не приступаємо до роботи. Робити щось в борг також не вихід», - повідомляє голова Залізничної районної адміністрації Мирон Терех.

Через брак фінансування зупинились роботи і в Личаківському районі. Проблемними все ще залишаються вул. Зелена, Сліпого та Чехова.

Як зазначає керівник відділу комунального господарства Сихівської районної адміністрації Віктор Західний, наразі в районі відремонтовано тротуари на вул. Полуботка, пр Червоної Калина, 68, наближаються до завершення роботи на вул. Дністерській. На порядку денному – вул. Литвиненка, якщо сприятимуть погодні умови.

Цього тижня завершується також ремонт хідників на вул. Мазепи, що у Шевченківському районі.

«Зараз розпочалися ремонтні роботи на вул. Горбачевського, проте, щоб їх завершити, не вистачає коштів», - зазначає голова Франківської районної адміністрації Руслан Кандибор.

Триває робота і в Галицькому районі Львова. Зокрема, за кілька днів завершується ремонт хідників на вул. Зеленій, Гавришкевича та Коперника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: