“Онуру” віддали ще два замовлення на 30 мільйонів гривень

Управління капітального будівництва Львівської міськради за результатами двох відкритих торгів замовила реконструкцію вулиць Сихівської та Т. Шевченка у ТОВ “ОНУР Конструкціон Інтернейшнл” на загальну суму 30 млн 416 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель, пишуть "Наші гроші".

Реконструкція вулиці Сихівської коштуватиме майже 15 млн 840 тис. грн. До ціни включено заміну дорожнього покриття, мереж зв’язку, водопроводу, зовнішніх мереж побутової та дощової каналізації, газопостачання, встановлення світлофорних об’єктів та сигналізації, посту відеонагляду, а також дорожніх знаків та огородження. Роботи планують завершити у 2014 році.

Реконструкцію вулиці Т. Шевченка проводитимуть від вулиці Винниця до межі міста і також завершать у 2014 році. Вартість робіт майже 14,6 млн грн. За ці гроші планують замінити дорожній одяг, улаштувати тротуари, з‘їзди, дощову каналізацію, встановити дорожні знаки, турнікети, автопавільйони (зупинки для очікування пасажирського транспорту).

В обидвох випадках “ОНУР Конструкціон Інтернейшнл” змагався з львівською “Балтом Україна”, чиї пропозиції на торгах були дорожчими, у першому випадку на майже 260 тис. грн, у другому — на понад 460 тис. грн.

Цього року ТОВ “ОНУР Конструкціон Інтернешнл” отримало замовлень від Львівської міської ради та районних адміністрацій на понад 85 млн грн. Власниками компанії є Ченінджевіз Онур, Четінджевіз Ісхан та Мемешев Абляміт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: