Садовий пообіцяв відкрити у вересні Січових Стрільців і Пекарську

Дві вулиці, які зараз завершують ремонтувати, у вересні відкриють для проїзду транспорту. Йдеться про вул Січових Стрільців та вул Пекарську. Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, є проблеми з оплатою коштів через казначейство – місто не може провести 27,5 млн грн співфінансування з Європейським банком.

«Як і було анонсовано, на початку вересня закінчать вкладати бруківку на вулицях Січових Стрільців та Пекарській, після чого дорога має деякий час відстоятись і у вересні ці ділянки вже будуть проїзними. Також роботи ще ведуться на вулицях Коперника, Богдана Хмельницького та Городоцькій. Ремонти проводять за кошти Європейського банку. Також є частина грошей міста Львова - з бюджету було виділено 27,5 млн грн. Зараз ми не бачимо тих темпів, які б мали бачити. Чому? Тому що казначейство не проплачує нашу міську частину. Мешканці часто запитують мене: «а чому ви це не передбачили?»

Я ж пояснюю людям так: «якщо б мешканець мав кошти на рахунку в банку і дав вказівку банку здійснити оплати комунальних послуг, або закупівлю якихось матеріалів, а банк цього б не зробив, мешканець тоді може взяти та перевести гроші в інший банк, ми ж цього зробити не можемо, тому що усі міста тримають свої гроші в державному казначействі». Я постійно розмовляю з Міністром, Віце-прем'єр-міністром. Вони обіцяють, що цей платіж буде виконаний», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: