Садовий ще не знає, де їздитиме трамвай "Електрон" (відео)

Низькопідлоговий трамвай львівського виробництва вже майже тиждень курсує вулицями Львова. Наразі він працює на маршруті №9А. Після ремонтів доріг буде визначено його постійний маршрут роботи.

«Минулого тижня на вихідні перший раз вийшов на лінію новий пасажирський  низькопідлоговий трамвай. Він вийшов на маршрут №9а.

По-перше, такий трамвай перший у Львові та Україні. По-друге, це нові робочі місця. Також ведуться переговори з рядом іноземних міст, котрі готові закупляти наші трамваї. Також «Електрон» працює над новими тролейбусами та автобусами. Перші взірці ми будемо закупляти для Львова. Хочу зазначити, що нам важливі нові робочі місця.

Після завершення ремонтних робіт, ми визначимо, на якому маршруті працюватиме трамвай», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий у традиційному відеозверненні.

Як повідомили в ЛКП «Львівелектротранс», вчора трамвай забрали у депо, аби провести плановий технічний огляд. Для роботи на трамваї було спеціально навчено 4 водії. Трамвай має 56 сидячих місць та 250 стоячих місць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: