З початку року 141 дитина загинула у ДТП

Креативна група загальноміської кампанії «Львів – безпечне місто» підтримує ініціативу Державтоінспекції і просить у День знань пересуватися з включеним ближнім світлом фар. Про це учасники групи повідомляють на своїй сторінці у Фейсбук.

«Згідно з новими правилами, необхідно вмикати денні ходові вогні за межами населеного пункту з 1 жовтня цього року. Ми звертаємо увагу на те, що потрібно увімкнути фари  1 вересня. Адже, цей день має бути особливо безпечним для дітей і ми не повинні допустити ДТП, особливо за участю дітей», - говорить інспектор ВДАІ міста Львова Людмила Ліб.

«У перші дні нового навчального року ми, пішоходи та водії, маємо бути максимально уважними до безпеки дітей та школярів міста на дорогах. Дуже важливо, аби усі водії підтримали цю добру ініціативу і увімкнули ближні фари», - говорить Андрій Шевців, керівник креативної групи кампанії «Львів - безпечне місто».

Нагадаємо, що за сім місяців цього року на дорогах України сталося 2102 ДТП за участю дітей, в яких загинула 141 дитина та травмовано 2276 неповнолітніх. Таку інформацію надає ДАІ.

Метою кампанії «Львів – безпечне місто» є створити сприятливі безпечні умови на дорогах міста для пішоходів, серед яких багато дітей, та зменшити кількість ДТП за їхньою участю.

Кампанія «Львів – безпечне місто» реалізовується молодіжним центром об’єднання «Самопоміч» та за підтримки Львівської міської ради (управління внутрішньої політики).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: