Львів'яни повстали проти пивного фестивалю

У соціальній мережі Вконтакте з'явилася подія "Ми проти пивного фестивалю 10-15 вересня. Львів". Уже 186 львів'ян висловлюють свій протести проти проведення у Львові пивного фестивалю "Львівська забава". Відтак, усім охочим активісти пропонують зібратися 5 вересня о 13.00 під стінами Львівської міської ради, щоб заявити про свою позицію: "недопущення та заборона фестивалю в інтересах збереження генофонду народу України, запобігання демографічній кризі, забезпечення здоров'я майбутніх поколінь і профілактики спадкових захворювань".

Як пишуть активісти, "за ініціативи ТзОВ ТВК "Перша приватна броварня", ПАТ "Оболонь", ТМ "Чернігівське" від ПАТ "САН ІнБев Україна", філії ПАТ ПБК "Славутич" "Львівської пивоварні" у м. Львові місцева влада 10-15 вересня у Парку культури ім. Богдана Хмельницького погодила проведення грандіозного масового споювання українців – пивного фестивалю "Львівська забава", що є при нинішній смертельній алкогольній ситуації в Україні "бенкетом під час чуми".

"Допущення пивного фестивалю – це є паралельне погодження на запровадження владою масштабної деградації поколінь, що підсилюється прихованим впровадженням гендерної ідеології, - впевнені противники пива. - Матеріальні втрати, викликані виробництвом, продажем і споживанням спиртного (економічні втрати від алкоголевживання), дуже великі, вони не піддаються повному обліку. За розрахунками економіста Б.І. Іскакова, кожен рубль, отриманий за алкоголь, приносив 4-5 рублів збитку".

Людям, що долучаться до акції, пропонують вивчити кілька гасел, наприклад, "Тверезі батьки - здорові та щасливі діти", "Будь сильним - живи тверезо", "Ідея нації проти деградації", "Твереза людина — сильна Україна", "Щаслива родина - щаслива країна!", "Будь патріотом: живи ТВЕРЕЗО", "Борці за волю - не вживають алкоголю, борці за Україну - не вживають нікотину", "Краще тверезе життя, щоб щаслива була сім'я".  А на сам захід пропонується приходити у футболках з написом "NO ALCOHOL".

Довідка.

Новий гастрономічно-музичний фестиваль “Львівська забава” пройде 10-15 вересня у Львові.

“Львівська забава” має дві складові – музично-розважальну та гастрономічну. У смачній частині фестивалю програму складуть головні пивоварні країни – бренди “Перша приватна броварня”, “Оболонь”, “Чернігівське” та “Львівське”. Саме вони готуватимуть для гостей фестивалю смачну їжу та напої.

На фестивалі виступатимуть відомі гурти та виконавці, котрі підготують особливу “львівську програму” для доброї забави.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: