Садовий приходить на Перше вересня з великим оптимізмом

Рабинович вирішив піти в опозицію до опозиції
Депутат Верховної Ради Вадим Рабинович призупиняє свою співпрацю з Опозиційним блоком.

Львівські школи сьогодні святкували День знань. Вперше за шкільні парти сіли найменші – першачки. Цього року їх у місті приблизно на 300 більше, ніж торік, – 734 осіб. У школі №93, що на Сихові, першачків цього року 144. Усіх їх привітав з початком навчання міський голова Львова Андрій Садовий, який завітав у школу на свято Першого дзвоника.

«Україна має 22 роки. Це вже такий зрілий вік. У такий час людина має бути мудрою, сильною. Але це є тоді, коли країни дбають про освіту. Бо сильна та нація, яка має найсильнішу освіту. У нас за 22 роки було різне, і не завжди освіту ставили у пріоритет. Але якщо ми хочемо бути успішними, то іншого шляху нема. Сьогодні особливий день. Я коли приходжу на Перше вересня, у мене є великий оптимізм. Коли дивишся на наших прекрасних дітей – це найбільше цінність нашої держави. Бажаю усім багато здоров’я, великої Божої ласки», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Як розповіла в.о. директора школи №93 Олеся Мандзюк, у школі №93 функціонує 42 класи, в яких навчається 1341 учень. Учні закладу є призерами Всеукраїнських предметних олімпіад ІІ та ІІІ етапів. А за результатами ЗНО-2013 6 випускників ССЗШ №93 отримали 200 балів: троє з української мови та літератури, двоє з історії України, один з біології – другий результат у м. Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: