У Львові горіла «Таврія» (відео)

На середині вул. Городоцька біля Сільмашу, вчора близько другої години дня загорілася «таврія», повідомляють в ГО «СПАС».

Жертв немає, але вогонь довелося тушити вогнегасниками, флягами з водою і всім що попалося під руку в цей момент, заявляє очевидець події громадський активіст Андрій Федчишин.

Також горяща автівка з відкритим капотом, несподівано сама завелася і поїхала. А активістам довелося стримувати її голіруч, щоб не допустити зіткнення з іншими машинами.

«Безпека на дорогах – дуже важливе питання для міста. Про які рейтинги може йти мова, про який комфорт проживання чи зручність ведення бізнесу, коли в небезпечних ситуаціях на дорозі доводиться покладатися на самого себе та небайдужих громадян. Хто мені підскаже, за скільки часу приїхала б машина швидкої допомоги, якщо б люди в цій автівці отримали травми чи опіки?

Горіла наша «таврія». Отож, мені хочеться звернути увагу на вітчизняний «автопром». Який останнім часом мало того що не пропонує нові якісні сучасні моделі вітчизняних авто, то ще й скорочує зборку машин з імпортних деталей та вузлів…» - наголошує заступник голови ГО «СПАС» Олег Пилипенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: