Янукович обіцяє українським школам Інтернет та планшети

Всі українські школи в рамках реалізації національного проекту «Відкритий світ» у 2015 році будуть мати доступ до широкосмугового Інтернету, а школярі отримають планшети.

Про це Президент України Віктор Янукович сказав у столичній школі № 78 після презентації інтерактивного уроку в рамках реалізації першого етапу національного проекту «Відкритий світ». Він зазначив, що з більш ніж 19 тисяч українських шкіл у рамках реалізації національного проекту можливість доступу до широкосмугового Інтернету у поточному році отримають 2 тисячі шкіл, інформує УНІАН.

«Всього у нас в Україні більше 19 тисяч шкіл. З них в цьому році 2 тисячі вже отримають такі ж можливості, як і ви – до кінця цього року. І майже через рік, можливо трохи більше, вся Україна буде охоплена цим національним проектом. Вже у 2015 році всі школи матимуть доступ до широкосмугового Інтернету, всі будуть мати планшети. І Україна буде в числі тих країн, які сьогодні є передовими», - сказав Янукович.

Довідка:

Національний проект «Відкритий світ» передбачає модернізацію системи освіти України, формування висококваліфікованих, технологічно розвинених фахівців та підвищення конкурентоздатності країни.

Головним завданням проекту є подолання освітньої нерівності і доступність якісної освіти кожному школяреві України. Проект передбачає впровадження єдиного національного інформаційно-освітнього середовища, яке вже розроблене і знаходиться на стадії тестування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: