Будувати дороги восени – це нераціональне використання бюджетних коштів, - Хруставчук

Будувати дороги на Львівщині восени – коли дощ і слякоть – це пряме нераціональне використання бюджетних коштів.

Про це на прес-конференції повідомив голова МГО «Молодь за розвиток Львівщини» Богдан Хруставчук.

Він наголосив, що громадська організація розпочинає рух за якісні дороги на Львівщини.

«Дороги у нас справді найгірші. Закінчується Львівська область – і далі починаються дороги», - відзначив Богдан Хруставчук.

Він також наголосив, що не виключає думки про те, що голова Львівської ОДА Віктор Шемчук по три місяці тримає у себе на столі програму про перерозподіл субвенції на ремонт доріг у області через те, що банально потрібно назад повернути кошти у бюджет.

«Ремонт доріг потрібно починати весною, коли немає слякоті і тепла погода і ремонтувати їх швидко і якісно. А ремонтувати дороги восени – це злочин, нераціональне використання бюджетних коштів», - відзначив Хруставчук.

За його словами, дороги цього року на Львівщині не будуть зроблені.

«Ми сподіваємось, що уже з наступного року Львів буде із якісними дорогами, а не із такими, як є зараз», - відзначив голова МГО «Молодь за розвиток Львівщини».

Громадський дія також повідомив, що активісти і він особисто і надалі працюватимуть у районах області й щодо інших напрямків. Він переконаний: такі дії знайдуть підтримку громаду.

«Люди на Львівщині уже перекривають проїзд дорогами. З одного боку, це справді радикальний метод, але з іншого: а що людям залишається робити? Вони їздять своєю дорогою кожного дня, адже там живуть і більше терпіти просто не можуть», - каже Хруставчук.

Він додав, що «є певні запитання і до депутатського корпусу». «Може ми наступного року вже пересідаємо на фіри і на коні?», - наголошує керівник МГО «Молодь за розвиток Львівщини».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: