Скрипка, Дзідзьо, Mad Heads, Перкалаба та Притула виступлять на «Львівській забаві»

З 10 до 15 вересня у Львові вперше відбудеться музично-гастрономічний фестиваль «Львівська забава». Мета Фестивалю відродити традиції святкування українського весілля та запровадити культуру споживання хмільного напою.

Окрім великої сцени, на якій виступлять хедлайнери фестивалю, численні розваги відбуватимуться у 4-х великих павільйонах, які встановлюють провідні українські пивовари – «Львівське», «Чернігівське», «Оболонь» та «Перша приватна броварня». Там гостей частуватимуть свіжозвареним пивом та святковими наїдками, а також в кожному павільйоні працюватиме окрема сцена.

Як розповів один із організаторів фестивалю Ігор Фіняк – «Відбуватиметься фестиваль у парку культури ім. Б. Хмельницького. Територія проведення буде повністю огороджена, задля безпеки відвідувачів нашого фестивалю. «Львівська забава» має стати абсолютно унікальною подією і за масштабом і за новим підоходом до організації. Приходьте - буде весело!»

На фестивалі запланована насичена культурна програма, адже впродовж всіх днів будуть виступати відомі українські гурти, серед яких Мad Heads XL, Перкалаба, Дзідзьо, Рокаш, От Вінта а також Олег Скрипка та Сергій Притула та багато інших. Загалом - понад 20 музичних гуртів. Розпочнеться фестиваль 10 вересня переглядом матчу Україна-Англія на великому екрані.

Вхід на фестиваль буде безкоштовним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: