На Львівщині розпочався регіональний тур XV Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів

З метою залучення молоді до підприємницької діяльності шляхом підтримки її підприємницьких ініціатив Львівський обласний молодіжний центр праці спільно з управлінням молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації у вересні 2013 року на території Львівської області проводить регіональний тур XV Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді.

Конкурс проводиться серед молодих людей віком від 14 до 35 років й має наметі сприяти реалізації економічних ініціатив молоді з їх практичним втіленням в сфері малого та середнього бізнесу.

Об'єктом конкурсного відбору є бізнес-плани, які представляють економічну модель підприємницької і господарської діяльності та передбачають створення нових або розширення вже існуючих підприємств.

Конкурс проводитиметься у двох номінаціях:

- виробництво, сфера послуг і торгівля;

- соціальний проект (передбачає бізнес-плани, які фінансуються за рахунок спонсорських, грантових коштів або коштів з державного бюджету та спрямовані на: покращення умов життєдіяльності особистості чи окремих соціальних груп).

Переможці визначатимуться у номінаціях: “Студентські ініціативи” (проект носить навчальний характер і не передбачає впровадження) та “Молодий підприємець” (реальні проекти, автори яких мають певний досвід роботи та бажання впроваджувати ці проекти).

Пріоритетні напрями:

соціально-творчі проекти;

вітчизняне виробництво,

розвиток молодіжного туризму Львівщини.

Проекти також можуть бути в запропонованій Вами сфері.

Участь у конкурсі є безкоштовною.

На першому етапі подані заявки оцінюються експертною комісією. Учасники конкурсу, чиї бізнес-плани не пройшли експертну оцінку, зможуть отримати додаткові консультації.

Для учасників, які пройшли другий етап, будуть проводитися подальше консультування з питань оформлення і презентації бізнес-планів. На другому етапі конкурсу Конкурсна комісія розглядає бізнес-плани і визначає переможців у кожній номінації.

Оцінювання робіт здійснюватиметься експертною комісією за такими критеріями:

- відповідність вимогам до структури бізнес-плану;
- наявність чіткого фінансово-економічного обґрунтування проекту;
- ефективність використання коштів;
- забезпечення створення нових робочих місць для молоді;
- оригінальність та обґрунтованість ідеї;
- соціальна значущість проекту, суспільна корисність (прибутковість) від його реалізації.

Бізнес-плани та заяви на участь у Конкурсі подаються до 30 вересня 2013 року у Львівський обласний молодіжний центр праці за адресою: м. Львів, вул. Кривоноса, 10.

Заявки подані після встановленого строку прийматися не будуть.

Конкурс проводиться на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 28.01.2009 № 41 "Про затвердження Державної цільової соціальної програми "Молодь України" на 2009 - 2015 роки", наказу Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту, Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва від 05.04.2007 № 1031/45 «Про затвердження Положення про Всеукраїнський конкурс бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді».

 

Контактна особа: директор Львівського обласного молодіжного центру праці - Леся Довганик (моб. тел. 067 905 72 66, електронна адреса - [email protected]).

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: