"Свобода" у Раві-Руській спалює авто та гаражі, - мер Верещук (відео)

Після того, як 4 липня секретаря Рава-Руської міськради від "Свободи" Любомира Кашубу впіймали на хабарництві, у місті кояться "дивні речі". Як повідомила сьогодні, 5 вересня, мер Рави-Руської Ірина Верещук, у місті почалися масові підпали та розповсюдження листівок проти мера та її родини.

За словами Верещук, уже було понад 4 підпали - авто, гаражів, господарських будівель. Підпалювали автівки пенсіонерів, родичі яких претендували на земельні ділянки, які "завдяки" депутатам від ВО "Свобода" не отримали. "У листівках поливали брудом мене і родичів, писали брати вила і руйнувати владу. Я написала заяву про те, що це відбувається у місті". Як каже мер, усі у місті знають, що це справа рук "Свободи", бо є беззаперечні факти. "Вони навіть не заперечують цього, а цинічно "ухмиляються", вважаючи, що мають на це право", - наголошує Верещук.

Апогеєм конфлікту, як твердить мер, є земельний скандал. "Після затримання секретаря на хабарі, коли він сприяв якійсь особі в отриманні ділянки, і 140 людям було відмовлено в отриманні ділянок з абсолютно надуманих причин", - повідомила Верещук. За її словами, до затримання на хабарництві Кашуби було проведено дві сесії, людям виділили 110 земельних ділянок у кварталі "Лісний".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: