"Свободівці" піаряться на відновленні пам'ятника воїнам УПА, - мер Рави-Руської (відео)

Депутати Рава-Руської міської ради від ВО "Свобода", незважаючи на думку громади, піаряться на відновлення пам'ятника воїнам УПА, який було зруйновано вандалами у ніч на 20 серпня. Про це повідомила сьогодні, 5 вересня, під час прес-конференції мер Рави-Руської Ірина Верещук, – інформує кореспондент “Дивись. Інфо“.

За словами мера, коли було зруйновано пам'ятник і на місце події навіть не встигли приїхати правоохоронці, ВО "Свобода" вже зробила заяву у пресі, що готова відновити пам'ятник і має для цього готові вилиті форми, пісок і цемент.

"Усі люди докладалися до будівництва пам'ятника, не ВО "Свобода", не Ірина Верещук, - каже мер. - Тому громаду це обурило, бо Рава-Руська міська рада є органом, який представляє інтереси цілої громади, а не ВО "Свобода" чи іншої політичної партій".

"На позачерговій сесії були присутні депутати-"свободівці" разом зі своїми побратимами зі Львова, які взяли за правило приїжджати до нас на всі сесії, і ми проголосували за створення комісії з відновлення пам'ятника воїнам УПА. А  "свободівці" у своїй газеті одразу опублікували статтю  "Свободівці" відновлять зруйнований пам'ятник борцям за волю України". Такі речі неприпустимі - до нас написали заяви кілька організацій, що можуть допомогти спільно з громадою відновити пам'ятник", - наголосила Верещук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: