У львівському терцентрі дідусі та бабусі опановують техніку орігамі

Львів соціальний. Львів’янам літнього віку – корисне та цікаве дозвілля. Цієї п’ятниці, 6 вересня, для підопічних львівського міського терцентру проведуть сеанс арт-терапії, в ході якого опановуватимуть техніку орігамі, виготовляючи квіти власноруч. Зустріч пройде у відділенні соціально-побутової реабілітації, що за адресою: вул. Кирилівська, 3а.

«В ході зустрічі дідусі й бабусі, які беруть активну участь в наших заходах дозвілля вчитимуться вміння рукоділля в техніці орігамі. Такі сеанси ми проводимо постійно, оскільки вони корисні при розробці моторики рук, пальців, відточенні концентрації уваги, розвитку абстрактного мислення», - розповіла культорганізатор львівського міського терцентру Віра Костецька.

«Щотижня у львівському міському терцентрі дідусі та бабусі приймають участь у різноманітних заходах дозвілля, які проводять у центрах дозвілля для літніх людей, що по вул. Кирилівська, 3а та при Храмі Климента Папи, що по вул. Ген. Т. Чупринки, 70. А також відвідують різноманітні виставки, вистави, екскурсії. Тому, хочу наголосити, що до наших заходів ми запрошуємо не тільки дідусів та бабусь, які перебувають на обслуговуванні у терцентрі, а й всіх бажаючих львів’ян літнього віку, які бажають бути дотичними до життя громади», - додав директор львівського міського терцентру Віталій Брославський.

Важливо! Охочі брати участь у заходах дозвілля львівського міського терцентру можуть звертатись у відділення соціально-побутової реабілітації за тел.: 233-10-49.

Довідка

Оріґамі (з японської означає «складений папір») - мистецтво складання паперу. Його метою є створення витворів шляхом використання схеми геометричних згинів і складок. Зазвичай фігури оріґамі складають без розрізів з квадратного аркуша, сторони якого можуть бути різних кольорів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: