Вілкул знову їде на Львівщину

Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул та Віце-прем’єр і Міністр економіки Польщі Януш Пехотинський візьмуть участь у XIII Міжнародному Економічному Форумі у Трускавці

Про це повідомили під час робочої наради під головуванням першого заступника голови Львівської ОДА Богдана Матолича, повідомляє прес-служба ОДА.

10-12 жовтня 2013 року у Трускавці проходитиме XIII Міжнародний Економічний Форум “Глобалізація і Інтеграція: Виклики і Рішення».  Понад 600 учасників із різних країн світу візьме участь у заході, із них – понад 50 доповідачів, котрі озвучуватимуть актуальні теми із розвитку економічного простору.

Цьогорічний Форум обіцяє бути цікавим та насиченим подіями і заходами. Зокрема, вперше у Трускавці працюватиме “Бізнес-алея”, яка дозволить інвесторам, котрі готові вкладати кошти у реалізацію інвестиційно-привабливих проектів, одразу на Форумі укласти відповідні угоди: на певній території будуть розміщені плазмові екрани, банер та уся необхідна інформація, котру одразу донесуть зацікавленим особам.

Окрім цього, під час Форуму працюватимуть 4 секції, де обговорюватимуть реалізацію найважливіших проектів, зокрема “Індустріальні парки: успішний досвід Європи для України”, “Європейська інтеграція і українсько-європейське партнерство: досвід і можливості”, “Українська гостинність: культура, бізнес чи традиції?” та “Екотехнології – стратегії майбутнього”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: