Абдуліну побили і облили майонезом

13250403_1730871743864012_322883139_n

На солістку Національної опери України Катерину Абдулліну, яку звинувачують у українофобських заявах у Facebook, скоєно напад. Про це заявила сама артистка.

«Я зараз перебуваю в РВВС, на мене був напад: якісь люди в масках мене побили і облили майонезом. Це просто замах на Україну і на українську мову. Я не розумію, навіщо до нього приплели і мене», – повідомила пані Абдулліна у коментарі «Комсомольской правде в Украине».

Вона також заявила, що не писала нічого схожого на те, що стало надбанням громадськості. Артистка припускає, що її акаунт могли зламати.

У той же час громадянський чоловік солістки – російський бізнесмен Олег Кучеров – живе і працює в Києві. Заява артистки в соцмережі про «бидлячі українські школи» шокувала його, як і повідомлення про те, що шестирічна дочка Катерини Абдулліною від першого шлюбу, яку пара виховує разом, пішла в перший клас. Дівчинка першокласницею стане лише наступного року.

«Я в корені не згоден з цим висловлюванням. Воно неправильне. Хоча у неї часом бувають подібні проблеми (на ґрунті націоналізму – НБН) . Але висловлювання в колі сім'ї – це одне, їх можна терпіти. А за свої публічні слова потрібно відповідати», – заявив Кучерів .

Як повідомляв НБН, українську громадськість обурило висловлювання Катерини Абдулліної в Facebook, в якому вона дозволила собі заявити, що в російськомовній гімназії, в яку вона віддала свою дочку, «контингент батьків і дітей різко відрізняється від бидлячих українських шкіл».

Пізніше в Мінкульті України зажадали від «аморальної артистки Абдулліної» вибачитись.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: