Береги річки Крем’янка обіцяють укріпити

5 вересня заступник голови Львівської облдержадміністрації Василь Бахмацький провів виїзну нараду щодо вирішення проблемних питань на адміністративних територіях населених пунктів Старосамбірського району.

Під час виїзної наради обговорили питання щодо включення до проекту постанови Кабінету Міністрів України ”Про затвердження завдань та заходів на 2013-2015 роки (2014-2016 роки) з першочергової відбудови об’єктів, які постраждали внаслідок стихійного лиха (паводку) 23 – 27 липня 2008 року, об’єкту ”Відновлення моста у с. Стрілки Старосамбірського району”.

За результатами виїзної наради Василь Бахмацький доручив державному підприємству “Львівська обласна дирекція з протипаводкового захисту” забезпечити виконання першочергових будівельних робіт з берегоукріплення та регулювання перепадів на р. Крем’янка у с. Воля Волянської сільської ради, а також підготувати проектно-кошторисну документацію на невідкладні заходи з берегоукріплення та регулювання русла р. Вирва в межах с. Боневичі Новоміської сільської ради та с.Мігово Княжпільської сільської ради.

Також вирішили звернутися з клопотанням до Держводагентства України щодо виділення у 2014-2015 роках коштів з державного бюджету для проведення берегоукріпних робіт та регулювання русла р. Вирва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: