Читати - корисно: на Форумі видавців розіграють 10 електронних книг

img_3062

На 20 Форумі видавців у Львові розіграють 10 електронних книг. Як повідомляє прес-служба Форуму, 6 книг розіграють серед бібліотек Львова і ще 4 - серед відвідувачів книжкового ярмарку.

Для того, щоб виграти електронну книгу, бібліотеці необхідно зібрати якомога численнішу команду читачів на книжковий ярмарок, який відбудеться 12–15 вересня у Палаці мистецтв. 6 найактивніших бібліотек отримають книги.

У кожній бібліотеці серед читачів розповсюджуються безкоштовні квитки на Форум Видавців у Львові, які необхідно буде заповнити, зазначивши назву бібліотеки та контактну інформацію. Протягом 12-15 вересня (до 13.00 у неділю) читачі приходять на книжковий ярмарок, на вході вкидаючи квиток у спеціальні скриньки для бібліотек (незаповнений квиток не є дійсним). 15 вересня о 15.00 на майданчику перед Палацом Потоцьких оголосять 6 бібліотек-переможців.

Електронні книги, а також флешки, розіграють і серед відвідувачів Форуму, які заповнять анкету у Палаці Мистецтв. Розіграші відбуватимуться щодня 12-15 вересня о 17.30 на майданчику перед Палацом Потоцьких. Переможців визначить жеребкування.

Окрім електронної книги, переможці отримають понад 500 електронних версій книжок світової класики українською, російською, англійською, французькою та іншими мовами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: