Львів через ДАІ погруз у корках

У Львові абсолютно відсутня транспортна логістика перед матчем на «Арені-Львів» між збірними командами України та Сан-Марино.

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо.

На перехресті Стрийська – Наукова вже о 19 годині поставили працівників ДАІ, які регулювали рух транспорту. При цьому не додумались відключити світлофори. Відтак водії не розуміли, чому рух такий повільний, поки не побачили регулювальників руху.

Така дія невідомо кого із чиновника спричинила до того, що на магістральних Стрийській, Науковій утворились величезні корки. До прикладу, автобус № 3а їхав від адміністративної будівлі Міндоходів у Львівській області до перехрестя Стрийська – Наукова 22 хвилини. Нагадаємо, стандартно автобус проїжджає цей відрізок дороги за 5 хвилин.

Схожий корок утворився і на вулиці Науковій, де майже від самого початку Наукової аж до Стрийської рух був дуже повільний. Як наслідок, як повідомили пасажири маршрутки «Львів – Трускавець», вони їхали із головного залізничного вокзалу до перехрестя 55 хвилин.

Така відсутність будь-якої транспортної логістики перед матчем просто дивує, адже скидається на банальне невиконання службових обов’язків певних посадових осіб.

Редакція Дивись. Інфо офіційно звертається до голови Львівської ОДА Віктора Шемчука із проханням дати політичну оцінку таким діям чиновників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: