Львівська облрада після канікул розгляне ряд важливих питань

Сьогодні, 6 вересня, під час засідання президії розглядалося питання щодо порядку денного наступної сесії облради, яка відбудеться 17 вересня.
Згідно з запропонованим порядком денним, на розгляд чергової сесії планують винести питання „Про переможців щорічного конкурсу екологічно чистий населений пункт”, заслухати інформацію виконавчого комітету Львівської міської ради щодо забезпечення виконання заходів із закриття та рекультивації Львівського міського сміттєзвалища, а також інформацію Головного управління Державної казначейської служби у Львівській області щодо проблемних питань проведення органами Державної казначейської служби касових видатків обласного та місцевих бюджетів.

Депутати планують прийняти низку звернень. Зокрема, до Верховної Ради України щодо прийняття постанови „Про підготовку та відзначення 90-річчя від дня народження Софії Караффи-Корбут”, до Президента України, Прем’єр-міністра України, Голови Верховної Ради України щодо збереження пільгових режимів оподаткування для українських сільгоспвиробників.

Під час чергової сесії Львівська обласна державна адміністрація поінформує депутатів щодо виконання Обласної програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2009 - 2013 роки в частині проведення літньо-оздоровчої кампанії у 2013 році, щодо проведення закупівлі твердого палива бюджетними установами області у 2013 році.

На розгляд депутатів винесуть проект Програми розвитку мережі комунальних аптек у Львівській області та забезпечення населення Львівщини соціальними ліками у 2012 - 2014 роках.

На засіданні президії депутати запропонували низку доповнень до порядку денного чергової сесії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: