Мешканці 114 вулиць Львова живуть без каналізації

На Київщині затримали підполковника поліції за хабар
Голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе повідомила про те, що в ніч на 4 березня в Ірпені Київської області Департамент внутрішньої безпеки України спільно з працівниками СБУ та прокуратури провели затримання підполковника поліції, який попався на хабарі у 50 000 гривень.

До 2015 року 114 вулиць Львова під’єднають до каналізації. Як повідомляє прес-служба міськради з посиланням на відділ каналізаційного господарства Львова, розроблено комплексну програму на 2012-2015 роки, котра має модернізувати каналізаційну систему міста.

Основним завданням програми є каналізування вулиць. На 114 вулицях розташовані 3183 будинки, у яких проживають 14 тисяч мешканців. Зараз завершують роботи з каналізування найбільшого неканалізованого району міста, у який входять вулиці Голубця, Личаківська, Богданівська та Тракт Глинянський з прилеглими до них кварталами. Прокладено 820 м.п. каналізаційного колектора на вул. Богданівській. Побудовано каналізаційну перекачувальну насосну станцію на вул. Личаківській, дві нитки напірних колекторів від насосної станції до вул. Богданівської,  самоплинний колектор від насосної станції на вул. Голубця. Виконано також роботи з проектування каналізування прилеглих районів — Глинянський Тракт, Січова, Полуднева. Ці роботи допоможуть запобігти виникненню надзвичайних ситуацій на зношених каналізаційних мережах та підвищити ступінь інженерного забезпечення (каналізування) для мешканців 36 вулиць.

На 2013 рік у бюджеті Львова передбачено 3 млн гривень на проведення робіт з каналізування вулиці Ряснянської та Брюховицької.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: