Садовий обіцяє недопустити "свободівське" підняття тарифів у Львові (відео)

Міський голова Львова Андрій Садовий на наступне засідання сесії міської ради виноситиме ухвалу, яка унеможливить підняття тарифів на теплопостачання для мешканців міста. Про це він сказав у щотижневому зверненні.

«У Львові, як і у більшості міст Україні, діє двоставковий тариф на теплоенергію. До речі, у Львові він менший ніж в середньому по Україні. Не зважаючи на це, з політичної точки зору депутати вирішили цей двоставковий тариф скасувати для того, щоб розрахувати новий одноставковий. Я наклав вето на цю ухвалу. Депутати це вето подолали. На виконання цієї ухвали наші теплопостачальні підприємства розрахували новий тариф. Він виявився на 38% відсотків вищий ніж існуючий. Це недопустимо. Тому на наступне засідання сесії міської ради я пропонуватиму  ухвалу щоб унеможливити підвищення тарифу на тепло у місті Львові», - сказав міський голова Андрій Садовий.

Нагадаємо депутати Львівської міськради на сесії 18 липня 67 голосами подолати вето міського голови на ухвалу від 27 липня про скасування двоставкового тарифу на тепло.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: